بخش اعظم بازار فولاد کشور در اختیار فولاد مبارکه قرار دارد
شرکت فولاد مبارکه اصفهان به عنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد در کشور، تمامی محصولات خود را در بورس کالا عرضه میکند و به همین علت بزرگترین عرضهکننده نیز محسوب میشود.
فولاد مبارکه در سال جاری بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن از محصولات تخت خود را در بورس کالا عرضه کرده و توانسته ۳ میلیون و ۳۷۰ هزار تن از آن را مورد معامله قرار دهد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان، بهعنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد در کشور و خاورمیانه، بیش از نیمی از تولید فولاد کشور را برعهده دارد. این شرکت توانسته است با فروش داخلی و صادرات محصولات خود در بازار، طی سال ۱۳۹۶ به موفقیتهای کمنظیری دست پیدا کند و در زمینه فروش سال نسبتاً استثنایی را سپری کند. فولاد مبارکه به تولید انواع ورق میپردازد و با شناخت خوبی که از بازار محصولات فولادی در ایران و جهان پیدا کرده است، توانسته شرایط خوبی را تجربه کند؛ زیرا در حال حاضر بازار محصولات فولادی در دنیا به سمت محصولات تخت پیش رفته است و این شرکت میتواند باز هم شرایط مناسبتری را برای خود رقم بزند.
ورق گرم با بیش ترین میزان عرضه و تقاضا
شرکت فولاد مبارکه طی ۹ ماه اخیر یعنی از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات فولادی شامل ورقها و اسلب را در بورس کالای ایران عرضه کرده است که در مقابل این میزان عرضه، حدود ۴ میلیون و ۱۱ هزار تن تقاضا وجود داشته است. در نهایت این شرکت توانسته ۳ میلیون و ۳۷۸ هزار تن از محصولات خود را مورد معامله قرار دهد و به فروش برساند.
در میان محصولات عرضه شده، ورقهای گرم بیش ترین میزان عرضه و تقاضا را به خود اختصاص داده اند و حتی در بین همه محصولات فولادی در صدر قرار گرفته اند. این محصول به میزان ۲ میلیون و ۲۵۷ هزار تن عرضه شد که در مقابل آن ۲ میلیون و ۶۸۵ هزار تن تقاضا وجود داشت و نهایتاً ۲ میلیون و ۱۹۴ هزار تن از این محصول مورد معامله قرار گرفت و به فروش رسید.
ورق سرد نیز دیگر محصول پرمعامله و متقاضی فولاد مبارکه بود که به میزان ۷۴۳ هزار تن عرضه شد که تقاضایی در حدود ۷۴۹ هزار تن داشت. در نهایت نیز این محصول به میزان ۷۴۲ هزار تن معامله شد. اسلب نیز یکی از محصولاتی بود که فولاد مبارکه به میزان ۳۲۰ هزار تن عرضه کرد که با رقم جالب ۳۸۳ هزار تن رو به رو شد؛ ولی در نهایت ۲۶۳ هزار تن از این محصول به فروش رسید. ورق گالوانیزه مبارکه نیز به میزان ۱۱۳ هزار تن عرضه شد که تقاضایی در حدود ۱۲۵ هزار تن داشت و نهایتاً این محصول به میزان ۱۱۳ هزار تن مورد معامله قرار گرفت. ورق قلعاندود نیز در نهایت از سوی شرکت فولاد مبارکه به میزان ۶۴ هزار تن عرضه شد که تقاضایی در حدود ۶۷ هزار تن داشت. این محصول نیز به میزان ۶۴ هزار تن معامله شد.
منبع:اخبار فلزات