37741350-55 031

بازنگری راهبردهای توسعه‌ای مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

توسط: آهنکو امتیاز:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (اولین نفر باشید که امتیاز می دهید)
Loading...
۱۰:۰۰ ۸ خرداد ۰۲

ا

سرپرست مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران اعلام کرد: راهبردهای توسعه‌ای مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در دوره جدید بازنگری شد.


تمرتضی هاشم‌پور با بیان این مطلب افزود: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران پس از دودهه فعالیت علاوه بر ضرورت تعمیرات اساسی در ساختمان‌ها، به تغییرات اساسی در رویکرد آن نیاز داشت؛ از این رو، در ماه‌های منتهی به سال جدید، راهبردهای توسعه‌ای مرکز بازنگری شد. وی گفت: تلاش برای تعریف طرح‌های مرتبط با راهبردهای مذکور صورت گرفته و در مرحله عملیاتی نیز پایش‌های مداوم توسط کمیته‌های تخصصی در مرکز در حال انجام است. او با اشاره به فرآوری کانی‌های کم‌عیار به‌عنوان نخستین محور راهبردهای جدید که در سال‌های اخیر هم مورد توجه بوده است، تصریح کرد: در این راستا، طرح‌های متعددی با بخش‌های دولتی و خصوصی به انجام رسیده یا در حال انجام است. وی ادامه داد: از جمله این طرح‌ها، فرآوری نمونه‌های هماتیتی فولاد سنگان، نمونه‌های کم‌عیار معادن فولاد مبارکه، فرآوری سنگ‌آهن پلاسری مروست (شرکت کویر سروش) و نمونه‌های مس و طلای کم‌عیار معدن جانجا مربوط به هلدینگ توسعه معادن و فلزات (ومعادن) است.

تهاشم‌پور با بیان اینکه از دیگر رویکردهای مرکز، بازفرآوری پسماند‌ها به‌عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه پایدار و اقتصاد سبز است، گفت: این مرکز روی سرباره‌های سه‌شاخه شامل باطله‌های معدن، کارخانه فرآوری و صنایع معدنی در سال‌های اخیر و به‌ویژه در سال‌جاری فعالیت دارد و در این زمینه، یک‌طرح پژوهشی را برای حل مساله صنعت به انجام می‌رساند. وی افزود: بررسی امکان فرآوری عناصر باارزش و حیاتی از باطله‌های البرز مرکزی با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، استحصال تیتانیوم و عناصر نادر خاکی، باطله‌های گل‌قرمز جاجرم، فرآوری سرباره‌های فولادمبارکه برای استحصال وانادیوم از سرباره‌ها، فرآوری آهن و استحصال عناصر باارزش از غبارهای FTP کوره‌های فولادمبارکه، فرآوری سیدریت و هماتیت از نمونه‌های آنومالی C سنگان و…، از جمله این اقدامات است. فرآوری ذرات نرمه و درشت با استفاده از روش‌های نوین از جمله به کار بردن نانو و میکروحباب در فلوتاسیون و سنگ‌شکن‌های مختلف نیز از جمله تجربیات مرکز در سال‌های گذشته است./ ایمیدرو

0
دسته بندی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • قراضه 343 (%1.39)
  • اسلب 560-656 (%3/43)
  • شمش 385-395 (%1.3)