37741350-55 031

رکورد صادرات محصولات فولادی

توسط: آهنکو امتیاز:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (اولین نفر باشید که امتیاز می دهید)
Loading...
۱۰:۲۰ ۱۲ تیر ۹۸

به دلیل صادرات بی‌رویه مواد اولیه موردنیاز صنایع فولادی همانند گندله، هزینه تامین این مواد برای ذوب‌آهن بسیار بالا تمام می‌شود. نعمت‌اله محسنی، معاون بازرگانی شرکت ذوب‌آهن اصفهان، با اعلام این خبر گفت: مصرف گندله در ذوب‌آهن افزایش داشته که مهم‌ترین دلیل آن فرآیند جدید است که در ذوب‌آهن تعریف‌شده است.

به دلیل صادرات بی‌رویه مواد اولیه موردنیاز صنایع فولادی همانند گندله، هزینه تامین این مواد برای ذوب‌آهن بسیار بالا تمام می‌شود. نعمت‌اله محسنی، معاون بازرگانی شرکت ذوب‌آهن اصفهان، با اعلام این خبر گفت: مصرف گندله در ذوب‌آهن افزایش داشته که مهم‌ترین دلیل آن فرآیند جدید است که در ذوب‌آهن تعریف‌شده است. وی ادامه داد: عقیده داریم که باید مصرف گندله کمتر شود اما به دلیل کمبود مواد اولیه آهن‌دار مناسب، یکی از اجبارهایی که امیدوارم با تامین سنگ آهن با عیار خوب رفع شود مصرف گندله است.

محسنی با اعلام اینکه با تامین سنگ آهن با دانه‌بندی مناسب و عیار خوب می‌توانیم مصرف گندله را کاهش دهیم، افزود: به دلیل اینکه ذوب‌آهن متناسب با برنامه‌ریزی که انجام داده افزایش تولید تا مرز ۳ میلیون تن در سال جاری را دنبال می‌کند، نهایتا گندله را در برنامه تولید خود دارد، البته از نظر اقتصادی چندان مصرف آن به نفع ذوب‌آهن نیست.

وی تصریح کرد: تقریبا حدود ۳میلیون تن زغال‌سنگ تولید می‌شود و حدود یک‌میلیون و ۵۰۰هزار تن کنسانتره که این میزان کنسانتره بسیار کم است که این به دلیل صادرات بیش‌از اندازه آن است. معاون بازرگانی شرکت ذوب‌آهن با اشاره به نیاز صنعت فولاد کشور به کنسانتره گفت: مطابق آخرین اظهار نظری که معاون اول رئیس‌جمهور داشتند، صادرات کنسانتره منوط به تامین مواد اولیه موردنیاز فولاد است و این به وزیر صمت نیز اطلاع داده شده است.

وی افزود: امیدواریم وزارت صمت نیز برنامه‌ریزی مناسبی انجام دهد تا به‌جای صادرات مواد اولیه با کمک به تولید محصول نهایی، ارزش افزوده و اشتغال در چرخه فولاد کامل شود. محسنی خاطرنشان کرد: روند رو به رشد صادرات ذوب‌آهن در دو ماه گذشته ادامه پیداکرده و در ماه گذشته نیز ذوب‌آهن رکورد تاریخی در صادرات را زد و حدود ۱۲۱هزار تن محصول فولادی از کشور صادر شد.

منبع:دنیای اقتصاد

0
دسته بندی :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • قراضه 343 (%1.39)
  • اسلب 560-656 (%3/43)
  • شمش 385-395 (%1.3)