صادرات فولاد چین در سال ۲۰۱۸ بیشتر مي شود.
ممکن است صادرات محصولات فولادی چین در سال جاری به دلیل تقاضای داخلی و کاهش ظرفیت به دلیل تعهدات زیست محیطی ادامه پيدا كند.
پیش بینی کاهش ۵/۳۰ درصدی صادرات فولاد چین در سال گذشته به ۷۵٫۴۳ میلیون تن بوده است، زیرا قیمت های داخلی و سود بالا در ميان فولاد سازان منجر به افت صادرات از اين کشور شد.
لی لیژانگ Li Lizhang، روز شنبه در کنفرانس سالانه پارلمان چین عنوان کرد: روند عرضه و تقاضا پس از اصلاحات به سمت عرضه بیشتر است، درحالی که بیشتر بخش های پایین بازار نشانه هایی از بهبود را نمايان می كند.تقاضا از بخش های دارایی، زیرساخت ها، ساخت و ساز ،کشتی سازی افزایش خواهد یافت، در حالی که عرضه فولاد نیز در مقایسه با سال ۲۰۱۷، افزایش می یابد.
همكاران محترم فولادي ، ذكر اين نكته الزاميست كه تمام شهرها در سراسر چين اقدامات سختگیرانه ای را برای کاهش میزان ذرات ریز (PM2.5) انجام می دهند. مرکز فولاد سازی تانگشان در استان هبی، (همانطور كه در خبر هاي قبل از اين اعلام كرديم)، محدودیت تولید را برای هشت ماه دیگر پس از پایان دوره فعلی، هفته آینده تمدید خواهد کرد.محدودیت های تولید محدود به ناحیه پکن-تیانجین-هبی نیست: “مناطق دیگر نیز در صورتی که سطح آلودگی از حد مجاز فراتر رود، با محدودیت ها رو به رو مي شوند.
فوجیان Sangang Group Co، بزرگترین تولید کننده در جنوب شرقی چین، ظرفیت کل معادل ۱۱ میلیون تن را دارد. در سال گذشته ۱۱٫۱۹ میلیون تن محصولات فولادی تولید و پيش بيني مي شود ۱۰٫۸ میلیون تن در سال ۲۰۱۸ تولید شود.
منبع:ایفنا
