37741350-55 031

کاهش تولید سنگ آهن چین

سنگ آهن
توسط: آهنکو امتیاز:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (اولین نفر باشید که امتیاز می دهید)
Loading...
۰۶:۳۱ ۲۱ بهمن ۹۶

با گذشتن چین از قله تقاضای فولاد در سال ۲۰۱۲، از سرعت رشد تولید سنگ آهن جهان کاسته شده است.همچنین به دلیل کاهش عیار معادن و افزایش هزینه فرآوری، سهم چین از تولید جهانی سنگ آهن در حال کاهش یافتن است.



تولید سنگ آهن، به عنوان مهمترین ماده خام فولادسازی، در سال‌های گذشته با افت و خیز فراوانی همراه بوده است.روند تولید سنگ آهن از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ نزولی بود به‌طوری که طی تنها ۳ سال، تولید جهانی سنگ آهن، با ۷ درصد کاهش، به حدود یک میلیارد و ۵۹۰ میلیون تن رسید. علت این افت تولید، بحران اقتصادی جهان بود که بازار تولید و مصرف اغلب مواد معدنی (از جمله سنگ آهن) را تحت تأثیر خود قرار داد. از سال ۲۰۱۰ به بعد، میزان تولید سنگ آهن بهبود یافت به‌طوری که در سال ۲۰۱۱، تولید این ماده خام فولادسازی، به قله یک میلیارد و ۹۵۸ میلیون تن رسید. از جمله عوامل مهم در این رشد ۲۳ درصدی، تقاضای شدید فولاد در چین بود. طی سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، تقاضای فولاد چین به اوج خود رسید و این امر سبب شد تا تولید سنگ آهن در جهان با سرعت بالایی افزایش یابد، به طوری که طی تنها ۳ سال، تولید این ماده معدنی، ۱٫۲۳ برابر شد. پس از رد شدن تقاضای فولاد چین از قله، سرعت رشد مصرف سنگ آهن نیز کاسته شد، تا جائی‌که از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵، میانگین نرخ رشد سالانه، به ۹٫۲ درصد کاهش یافت. میزان تولید سنگ آهن در سال ۲۰۱۵، با افت اندکی (۲ درصد) نسبت به سال قبل، به حدود یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون تن رسید.

در سال ۲۰۱۵، مناطق اقیانوسیه و آمریکای جنوبی جمعا ۶۳ درصد از سنگ آهن جهان را تولید کردند. با توجه به اینکه اغلب ذخایر سنگ آهن جهان، در استرالیا واقع است، منطقه اقیانوسیه، بیشترین تولید سنگ آهن جهان را به خود اختصاص می‌دهد. ضس از آن آمریکای جنوبی به دلیل حضور برزیل که ذخایر سنگ آهن فراوان و پرعیاری دارد، در مقام دوم قرار می‌گیرد.

عیار پایین معادن سنگ آهن چین و کاهش عیار آن‌ها در چند سال اخیر، سبب شده تا حجم تولید منطقه آسیا طی بازه زمانی بررسی شده، کاهش یابد و به همین سبب نیاز چین به واردات این ماه معدنی افزایش یافته است. این کشور علی‌رغم دارا بودن ۱۴ درصد منابع سنگ آهن، بزرگترین واردکننده این سنگ معدنی نیز محسوب می‌شود. علت این امر در عیار پایین معادن این کشور (به طور میانگین ۳۴ درصد) نهفته است در حالی که عیار استاندارد جهانی ۶۲ درصد در نظر گرفته می‌شود. هزینه فرآوری سنگ‌های عیار پایین، بسیار زیاد است به همین دلیل، چین که در سال ۲۰۱۳ نخستین تولیدکننده سنگ‌آهن جهان بود، در سال ۲۰۱۴ با افت شدید تولید مواجه شد.

منبع:اخبار فلزات

0
دسته بندی :
برچسب ها : ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • قراضه 343 (%1.39)
  • اسلب 560-656 (%3/43)
  • شمش 385-395 (%1.3)