کرباسیان :سیاست جدید ارزی نشانه قدرت دولت است
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: تولید انواع محصولات در صنعت فولاد کشور تا پایان امسال به ۳۵ میلیون تُن خواهد رسید.
مهدی کرباسیان عصر سه شنبه در آیین گشایش دهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته در اصفهان، ظرفیت کنونی تولید فولاد در کشور را حدود ۳۲ میلیون تُن برآورد کرد و افزود: این میزان در سال ۹۲ حدود ۲۱ میلیون تُن بود.
وی خاطرنشان کرد: در چهار ماهه ابتدایی امسال، میزان تولیدات فولاد هشت میلیون تن بود که حدود ۲.۷ میلیون تن آن به خارج صادر شد. او ادامه داد: ایران سال گذشته رکورد بیشترین تولید فولاد را در سالهای گذشته ثبت کرد و صادرات فولاد به کشورهای دیگر را به ۹ میلیارد دلار رساند. مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی گفت: میزان مصرف داخلی فولاد بالغ بر ۱۶ میلیون تُن است و باید مازاد تولید را به کشورهای دیگر صادر و بر مبنای این هدف، سیاستها و برنامههای جدید را تبیین کرد.
کرباسیان با اشاره به پیشرفت کشورمان در عرصه تولید فولاد تصریح کرد: برای مثال در سال ۹۲ از کشورهایی نظیر بحرین، گندله وارد میکردیم، اما اکنون جزو صادرکنندگان محصولات مختلف نظیر آهن اسفنجی و کنستانتره هستیم. وی گفت: در سال ۹۲ نبود توازن بین چرخه تولید و صادرات فولاد وجود داشت، اما هم اینک این چرخه تا حد زیادی اصلاح شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاستهای جدید ارزی و اصلاح سیاستهای گذشته نشانه قدرت دولت است، زیرا دولت پذیرفت که سیاست گذشته غلط بوده و با شجاعت اقدام به اعلام و اصلاح آن کرد. وی با اشاره به سخنان چندی پیش دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که گفته بود فولاد از ارکان توسعه این کشور به شمار میرود، خاطرنشان کرد: وقتی رئیس جمهوری آن کشور از صنعت فولاد به عنوان اصلیترین منبع کسب ثروت و صادرات یاد میکند، ما هم باید بیش از گذشته به اهمیت تولید فولاد و توسعه این صنعت واقع شویم.
دهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته در ۳۳۳ غرفه، عصر سه شنبه در اصفهان آغاز بکار کرد. در این نمایشگاه بیش از ۱۵۰ شرکت داخلی از استانهای تهران، اصفهان، کرمان، آذربایجان شرقی، فارس، مرکزی، قم و خراسان رضوی و همچنین شرکتهای خارجی و نمایندگان شرکتهای بین المللی در ۳۳۳ غرفه و در مساحتی بالغ هشت هزار مترمربع، توانمندیهای خود را به نمایش گذاشته اند.
آخرین دستاوردها در زمینههای ریختهگری، تولید فولاد، چُدن و فلزات غیرآهنی، ماشینآلات و تجهیزات صنعتی وابسته، تصفیه خانههای صنعتی و خدمات صنعت متالورژی و شکل دهی فلزات در این نمایشگاه در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفته است. در حوزه معدن و صنایع معدنی نیز مواد معدنی فلزی و غیرفلزی، انواع زغال سنگ و کُک، مشاوره و ژئوتکنیک، اکتشاف، حفاری و استخراج، انواع تجهیزات معدن، ماشین آلات سنگین، فرآوری و پیمانکاری معادن به نمایش گذاشته شده است.
دهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته تا نوزدهم مردادماه و از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل برگزاری نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان در جوار پل تاریخی شهرستان پذیرای علاقهمندان است.
منبع:دنیای اقتصاد