کارخانه آهن اسفنجی فولاد سبزوار افتتاح میشود.
کارخانه آهن اسفنجی طرح فولاد سبزوار آماده افتتاح رسمی شد. این کارخانه جزو پروژههایی است که ایمیدرو آن را در دولت یازدهم فعال کرد.
به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، پیش بینی شده کارخانه آهن اسفنجی طرح فولاد سبزوار هفته آینده توسط رئیس جمهور افتتاح گردد.
این کارخانه یکم بهمن ۹۶ نخستین محصول خود (آهن اسفنجی) را تولید کرد و در ۲۴ فروردین توانست به رکود تولید ۱۰۴ تن با میانگین ۹۲٫۵ درصد متالیزاسیون (درجه فلز شدگی) در ساعت و ۲۵۰۰ تن در روز دست یابد.
برای این واحد، حدود ۴۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و ۳۷۰ نفر به طور مستقیم و حدود ۳ هزار نفر به طور غیر مستقیم به کار مشغول شدند.
طرح فولاد سبزوار به عنوان یکی از طرح های فولاد استانی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در بخش آهن اسفنجی و ۸۰۰ هزار تن در بخش فولاد سازی (قابل افزایش تا یک میلیون تن) است.
منبع:اخبارفلزات
